Projectsite Knooppunt Hoevelaken vanaf 31 januari 2024 uit de lucht

29-01-2024
1395 keer bekeken

De projectsite van project Knooppunt Hoevelaken, www.knooppunt-hoevelaken.nl, is vanaf 31 januari 2024 niet meer beschikbaar. Vanwege de pauzestand van het project en juiste besteding van overheidsmiddelen, is besloten de site uit de lucht te halen.

Wat was er te vinden op de projectsite?  

De projectsite presenteerde de hoofdlijnen van het project en de effecten daarvan in woord en beeld. De site diende als wegwijzer voor eenieder die gericht op zoek was naar aanvullende en meer gedetailleerde informatie over het project. Zo was het mogelijk om 3D-visualisaties van de huidige situatie en de situatie na het uitvoeren van de werkzaamheden te bekijken. Ook bood de site inzicht in de geluids- en milieueffecten per adres.

Platform Participatie

Alle officiële documenten waarop u een zienswijze in kon dienen tijdens de terinzagelegging van het Ontwerptracébesluit, zijn te vinden op de website van Platform Participatie. De website van Platform Participatie blijft wel in de lucht. U kunt de officiële documenten ook vinden op deze website onder Documenten.

Project Knooppunt Hoevelaken is voor onbepaalde tijd gepauzeerd. Meer informatie over deze beslissing is te vinden in dit nieuwsbericht onder 'Nieuws' op deze website.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen